Proizvodjač

Isporuka na kucnu adresu

ROLAND UA-22 USB

Profesionalna USB audio kartica

Više detalja


160,00 € tax incl.

17 other products in the same category:

DUO-CAPTURE EX: USB Audio Interfejs

Profesionalni ulazi i izlazi za PC, Mac i iPad

Kompaktno, čvrsto metalno kućište je izdržljivo i za transport pa je novi DUO-CAPTURE EX savršen i za kućnu i mobilnu produkciju zvuka Ova moćna USB audio kartica poseduje par VS Preampa izrađena od istih komponenti koje se koriste u Rolandovim vrhusnkim profesionalnim mikserima. Na raspolaganju su dva combo XLR/TRS ulaza uključujući i Hi-Z ulaz za priključivanje gitare ili bas gitare. Tri načina napajanja - sa USB porta, preko baterija i opcionog ispravljača čine ga primenjivim na svakom mestu u svakom trenutku. Moćan i koristan DUO-CAPTURE EX je kompatibilan sa Windowsom, Mac OS X i iOS.

  • Dva VS pretpojačala sa podrškom za phantom napajanje
  • Kompatibilnost sa PC, Mac i iPad-om
  • Tri mogućnosti za napajanje sa niskim nivoom šuma - USB , baterije ili ispravljač
  • Kompaktno, jako aluminijumsko kućište
  • Hi-Z ulaz za električnu ili bas gitaru
  • MIDI ulaz i izlaz
  • Dobija se SONAR LE program za muzičku produkciju za Windows

* Apple iPad Camera Connection Kit je neophodan kako bi se koristio iPad, preko kojeg ne može dobijati USB napajanje.

VS Pretpojačala

DUO-CAPTURE EX poseduje dva vrhunska digitalno kontrolisana mikrofonska pretpojačala (VS Pretpojačala) napravljena od istih vrhunskih komponenti kao i pretpojačala u Rolandovom V-STUDIO 700 i M-400 digitalnom mixeru. Za pretpojačala su na raspolaganju dva XLR/TRS combo ulaza, plus nezavisno phantom napajanja na svakom kanalu.

Veoma tiho napajanje

Jedna od najboljih malo poznatih karakteristika DUO-CAPTURE EX je širokopojasno napajanje niskog šuma. Napravljen za čist i balansirani ulaz i izlaz, obezbeđuje pouzdanu osnovu za bilo koju profesionalnu audio namenu i okruženje. Kad se napaja preko USB porta, DUO-CAPTURE EX interno regeneriše napon, kreirajući optimalnu voltažu za najbolji kvalitet zvuka i efikasnost.

Za kućno snimanje

DUO-CAPTURE EX poseduje dva XLR/TRS ulaza (sa phantom napajanjem za kondenzatorske mikrofone), plus Hi-Z ulaz za direktno priključivanje električne ili bas gitare. DUO-CAPTURE EX je kompatibilan sa svim popularnim kompjuterskim operativnim sistemima, WDM/ASIO (Windows), Core Audio (Mac) pa čak i iOS za iPad.

Za mobilne muzičare

Savršen je za muzičare na turnejama DUO-CAPTURE EX je kompaktan i postavljen u solidnom aluminijumskom kućištu. Lako ga je ubaciti u ranac, a teži samo 440 grama. Radi maksimalne prenostivosti i upotrebljivosti DUO-CAPTURE EX se može napajati preko USB porta sa kompjutera, preko 3 AA baterije ili preko ispravljača (koji se zasebno prodaje). Vrhunska pretpojačala sa niskim šumom omogućuju rezultate dostojne profesionalnih primena na bilo kojem mestu.

Za iPad

Priključenjem DUO-CAPTURE EX na iPad pretvarate ga u profesionalni snimač*. Snimite vokale, gitare, klavijature ili ostale instrumente sa vrhunskim kvalitetom zvuka sa DUO-CAPTURE EX na iPad koristeći svoje omiljene iOS aplikacije. Osim toga DUO-CAPTURE EX se može koristiti i kao USB-MIDI interfejs radi kontrole iOS aplikacija sa elektronskim instrumentima kao što su MIDI klavijature, V-Drums, itd.

*DUO-CAPTURE EX se na iPad povezuje pomoću Apple iPad Camera Connection Kit-a. Kad se koristi sa iPadom mora se napajati preko baterija ili ispravljača. Ne može se puniti iPad preko DUO-CAPTURE EX. 

Korpa  

Nema proizvoda

Transport 0,00 €
Svega 0,00 €

Korpa Plati

Novi proizvodi

No new products at this time

Akcija

Sve akcije