Proizvodjač

Isporuka na kucnu adresu

ROLAND A-49 USB MASTER KEYBOARD

USB master klavijatura

Više detalja


170,00 € tax incl.

2 other products in the same category:

ROLAND A-49 master klavijatura USB
Portabl kontroler sa profi performansama

A-49  kontroler poseduje vrhunsku klavijaturu koja unapređuje kompletnu klasu. Na raspolaganju u beloj i crnoj boji, A-49 je san svakog muzičara koji traži jednostavnu MIDI klavijaturu sa profi kvalitetom i osećajem.

  • 49 dirki (osetljivih na brzinu)
  • Lagana i kompaktna
  • Lakoća korišćenja
  • Dva potenciometra, dva prekidača i D-BEAM kontroler
  • Napajanje direktno sa USB-a, nema potrebe za ispravljačem
  • Dobija se i Cakewalk SONAR LE
  • Biserno bela i crna boja

Sjajna dirka, sjajne kontrole

Dirke kod A-49 su blago zaobljene radi bolje reakcije na dodir i lakši glissando. Poseduje i dodatna poboljšanja koja dodatno snižavaju ionako niski nivo mehaničkog šuma i eliminiše vibracije. Sve opcije u ovoj klavijaturi su takve da će ih ceniti i najzahtevniji profesionalci. Zvuk možete menjati pokretom ruke iznad nevidljivog D-BEAM zraka. A-49 može postaviti sve kontrole automatski za najbolje iskorištenje eksternih SuperNATURAL modula kao što je INTEGRA-7. Moguće je koristiti i kao odličnu drugu klavijaturu kojom se kontrolišu sintesajzeri koji imaju SuperNATURAL boje kao što je JUPITER-80 i JUPITER-50.

Prenosivost

A-49 je napravljen za najlakšu prenosivost. Jak je, ali zapanjujuće lak (samo 2.5kg! ) pa je jednostavan za transport i postavku. Iako je veoma kompaktna A-49 poseduje klavijaturu sa dirkama pune veličine sa 49 dirki osetljivih na brzinu. Radi najlakše prenosivosti se A-49 napaja sa USB porta preko kompjutera, bez potrebe za posebnim napojnim kablom ili ispravljačem. Koristi minimalnu struju što je idealno za uređaje koji se napajaju preko USB porta.

Komponovanje sa Mac ili PC

A-49 se jednostavno povezuje preko konekcija na uvučenom zadnjem panelu pa je lakše postaviti kompjuterski mnonitor ili laptop direktno iza njega. Dva potenciometra, dva tastera i D-BEAM kontroler je jednostavno i lako koristiti pošto su postavljeni tako da je najlakše i najbrže im pristupiti. Zasebni tasteri za oktave omogućuju direktno upravljanje tonalitetom, dok je transponovanje u koracima od po jedne polunote moguće pomoću odgovarajućeg tastera; LED indikatori odmah prikazuju status transpozicije. Ostale postavke se pozivaju preko Function tastera koji omogućuje da se dirkama izvrše dodatni zadaci ispisani iznad njih.

Savršeno za iPad*

U zadnje vreme je veoma popularno kod muzičara da koriste iPad za snimanje svojih muzičkih ideja. Iako postoje i druge MIDI klavijature koje se koriste sa iPadom, A-49 obezbeđuje profesionalne performanse i prenosivost. Čista jasna površina i odlična dirka olakšavaju koncentraciju na muzici.

* A-49 se na iPad povezuje pomoću Apple iPad Camera Connection Kit-a.Korpa  

Nema proizvoda

Transport 0,00 €
Svega 0,00 €

Korpa Plati

Novi proizvodi

No new products at this time

Akcija

Sve akcije