1 2    
 
Po meri vaše mašte  
Audica

Audica ekskluzivni 2.1 i 5.1 sistemi u našem showroomu. Audio skulpture samo za ljude od stila, koji žele više od zvuka. Zakažite demonstraciju.
  SONY

Za kristalno jasnu sliku raznih formata i sadržaja SONY projektor najnovije generacije sa 2000 ANSI lumena. U paketima sa motorizovanim platnima dijagonale do 3,5m.
  Artisti

Novi turing sistem za "OK band". Sigurni smo da će svi njihovi fanovi uživati u boljem zvuku, a detaljnije uskoro na našem sajtu.


Lude žurke

Audio Light Concept, municija za Vaše tajno oružje

Budite uvek korak ispred, dodajte nove sadržaje, menjajte atmosferu. Pružite Vašim gostima nezaboravne trenutke. U sve zahtevnijem biznisu zabave, gosti traže uvek nešto novo. Pratite sa nama trendove i ostanite u samom vrhu ponude, dodavanjem novih sadržaja, ili primenom potpuno novog koncepta.
  Edirol

Fantastičan V8 Full frame video mikser 4:2:2. Miksajte kao profesionalci po amaterskoj ceni.
  Denon

DJ oprema Denon - izbor profesionalaca. CD plejeri i mikseri koji ce uciniti da prelazak sa vinila bude lak i zabavan. Probajte DN-HS5500 pod svojim prstima, u realnim klupskim uslovima na 4000W.
  Audio Technica

Close back slušalice sa kamuflažnim dezenom i neskrivenim kvalitetom obezbediće da budete primećeni na svakoj sceni.
  Denon

Za kontrolu zvuka o kojoj niste ni sanjali, profesionalni procesor- pretpojačavač, DN-A7100.
    Genelec

Aktivni monitori ovog renomiranog proizvodjaca iz serije 80 stalno u nasem showroom-u. Probajte Vaš mix na modelima 8020, 8030, 8040. Naravno za najzahtevnije korisnike tu je i midfield model "To cool for school" 1038
   
AKG

AKG Pack1 fantastičan komplet kondezatorskog mikrofona C3000B i slušalica K55 sa uštedom od 80EUR.
   
Tascam

Na lageru Tascam-ov najnoviji audio interfejs US-1640, novi best buy. Osam mikrofonska preampa sa fantom napajanjem, 16 ulaza i 4 izlaza simultano, sve balansirano, SPDIF i MIDI po neverovatnoj ceni od 465EUR.