Proizvodjač

Isporuka na kucnu adresu

ROLAND BK-3

Aranzerska klavijatura sa 5 oktava i USB prikljuckomViše detalja


490,00 € tax incl.

10 other products in the same category:

Roland BK-3 aranžer

Vaša lična prateća grupa

BK-3 je savršen aranžer za solo umetnike i hobiste koji donosi novine u startnu kategoriju aranžera. Uz široki spektar boja i ritmova, song playback sa USB memorije, ugrađenim zvučnicima i još mnogo toga, ovaj lagani aranžer poseduje sve što je potrebno da bude vaša lična pratnja. Od one-man-bendova do skupova i vežbanja, BK-3 će vam pružiti mogućnost da uživate u dobrom zvuku dok svirate sve muzičke stilove.

  • Prenosivi, lagan aranžer u kojem je sve što je potrebno, uključujući i muzički sistem
  • Vrhunske boje, ritmovi i Music Assistant funkcija
  • Jednostavan za upotrebu. sa logičnim korisničkim interfejsom
  • Kompatibilan sa ritmovima iz Rolandove BK, E, G i VA serije klavijatura
  • Reprodukuje razne formate (SMF, MP3, WAV i ritmovi) i snima performanse na opcionu USB memoriju
  • Omogućuje bežičnu komunikaciju preko Roland Wireless Connect sa iPhone i iPad aplikacijama koje su besplatne i omogućuju razmenu muzike, prikaz tekstova i još mnogo toga
  • Na raspolaganju je u crnoj i beloj boji

Mnoštvo boja i ritmova

Description: http://www.roland.com/products/en/BK-3/images/info_01R_M.jpg

BK-3 poseduje mnoštvo boja i rtimova koji pokrivaju veliki broj muzičkih žanrova iz celog sveta, uključujući i naše boje, Latino i azijske. Na raspolaganju je preko 850 boja i 50 perkusionih setova koji obezbeđuju da vam ne zafali zvukova za sviranje i pratnju. Kompatibilan je sa GM2, GSi XG Lite formatima i omogućuje vrhunsku reprodukciju standardnih MIDI fajlova.

Reprodukujte pratnje i ritmove sa USB memorije

Description: http://www.roland.com/products/en/BK-3/images/info_02R_M.jpg

BK-3 može svirati mnoštvo eksternih formata pratnje sa USB memorije, kao i WAV i MP3 audi fajlova, SMF i Roland ritmova (sa BK, E, G i VA serija klavijatura). Jednostavno je promeniti tempo reprodukcije i transponovati song čak i sa audio fajla kako bi se prilagodili vokalnom rasponu pevača. Osim toga je na raspolaganju Center Cancel funkcija koja snižava zvuk vokala u standardnim WAV/MP3 pesmama, što je idealno za karaoke i minus-one svirku.

Brzo snimanje zvuka

Poseban taster na gornjem panelu omogućuje jednostavno snimanje zvuka direktno na USB memoriju, pa se na taj način može snimiti kompletan performans BK-3 za bilo koju namenu - radi npr kasnijeg proveravanja ili jednostavno za to da svoju svirku podelite sa prijateljima ili postavite na internet. Snimljeni materijal se snima u WAV fajl, CD kvaliteta, pa ga je jednostavno snimiti na audio CD preko kompjutera.

Roland Wireless Connect za iPhone i iPad

Kompatibilinost sa Roland Wireless Connect omogućuje da BK-3 bežično komunicira sa Apple iPhone ili iPad aplikacijom preko opcionog WNA1100-RL Wireless USB Adaptera. Na raspolaganju je mnogo zabavnih besplatnih iOS aplikacija, kao što je Air Recorder za snimanje zvuka BK-3 na iPhone ili Lyrics Viewer za prikaz tekstova iz SMF songova na iPad-u. A sa Show Your Music aplikacijom moguće je kreirati video klipove sa svojom muzikom i poslati ih direktno na facebook ili slične društvene mreže!Korpa  

Nema proizvoda

Transport 0,00 €
Svega 0,00 €

Korpa Plati

Novi proizvodi

No new products at this time