Proizvodjač

Isporuka na kucnu adresu

BOSS GT 100

BOSS GT 100

BOSS GT 100 GITARSKI PROCESOR NAJNOVIJE GENERACIJE !!!!

Više detalja

On sale On sale!
480,00 € tax incl.

560,00 € tax incl.

11 other products in the same category:

 

Nova generacija multi efekata

GT-100 je konačno stigao, sa novom generacijom COSM modelovanja. Korisnički interfejs je unapređen sa jedinstvenim duplim LCD sistemom, a EZ TONE pojačan novim AMP CUSTOMIZE i OD/DS CUSTOMIZE funkcijama.

  • Napredna COSM pojačanja za modelovanje zvuka vintage pojačala ili potpuno novih boja
  • Dupli LCD ekran za jednostavan i intuitivan rad sa direktnim pristupom svakom parametru
  • Unapređena EZ Tone TONE funkcija sa grafičkom TONE GRID opcijom za pravljenje novih pačeva; AMP CUSTOMIZE i OD/DS CUSTOMIZE za lako stvaranje originalnih boja pojačala i overdrive/distortion podešavanja
  • Nova ACCEL pedala za simultanu kontrolu više parametara

Napredno modelovanje

Sa novom generacijom COSM procesora, GT-100 predvodi ne samo u rekreiranju i najsitnijih detalja klasičnih pojačala i njihovog ponašanja, već i u stvaranju najneverovatnijih boja, koje je nemoguće dobiti sa postojećim pojačalima. Na raspolaganju Vam je osam vrsta modela pojačanja - uključujući Stack Crunch i Full Range, a uključen je i T-Comp parameter za kontrolu jedinstvene kompresije lampaških pojačala.

Reprodukcija Vintage pojačala

Vintage Amp modus reprodukuje do poslednjeg detalja kvalitet tona i osećaj sviranja na klasičnim pojačalima. Dostupan Vam je širok izbor boja najboljih pojačala - raspoređenih u 17 tipova, dok T-Comp akcentuje kompresiju karakterističnu za lampaška pojačala.

Nov korisnički interfejs

GT-100 dolazi sa duplim LCD ekranom za lakši rad: kontrolišite parametre na desnom ekranu - pratite audio rutiranje na levom. LCD velikih dimenzija pruža izvarednu preglednost i vidljivost čak i u uslovima lošeg osvetljenja.

Snažna EZ Tone funkcija

EZ Tone funkcija olakšava kompleksno editovanje. Patch Create modus daje Vam mogućnost kreiranja zvuka zasnovanog na muzičkim žanrovima i konceptima pesama. Sa AMP CUSTOMIZE i OD/DS CUSTOMIZE funkcijama možete lako stvoriti originalne boje pojačala i kontrolisati overdrive/distortion podešavanja. Kontrolišite kompleksne parametre na grafičkom ekranu preko intuitivnih i jednostavnih kontrola.

Kreativna ACCEL pedala

Accel pedala dinamički modeluje zvuk u realnom vremenu i simultano kontroliše više parametara, kao i time-variant efekata kao što su Feedbacker, S-Bend, Twist, itd.; Laser Beam i Warp pružaju ekstremne efekte koji podsećaju na synth tonove.

Nova A/B funkcija za podelu kanala

Dodelite različita pojačanja i efekte svakom kanalu; razdelite signal ne samo po dinamici već i frekvenciji. Assign smooth, mild lead tones to the mid-to-high pitches, for example, and heavy, cutting tones to the lower notes.

Overdub i loop za inovativne soloe i fraze

Phrase Loop funkcija omogućava do 38 sekundi mono snimanja. Promenom tona na GT-100, možete overdub Vaše izvođenje i stvoriti ekspresivne, inovativne soloe i fraze.

Snimanje visokokvalitenog GT zvuka

GT-100 se povezuje sa PC/Mac platformom preko USB audio/MIDI porta, za kreiranje custom biblioteka i čuvanje i editovanje efekata preko obezbeđenog programa.

Korpa  

Nema proizvoda

Transport 0,00 €
Svega 0,00 €

Korpa Plati

Novi proizvodi

No new products at this time