1 2    
 
Po meri vaše mašte   Bioskop u kući

Da dobro ste pročitali. Ako želite kućni bioskop, sve što je potrebno je da odete u najbliži hipermarket, ali ako želite Bioskop u kući naš showroom otkriva tajnu...
  Oprema za najluđe žurke

Ako je dobra žurka Vaše tajno oružije, mi smo najkvalitetnija municija. Neka se Vaši posetioci kupaju u peni, uživaju u snegu po vrelom danu, ili đuskaju u moru balona. Ofarbajte zidove svetlosnim efektima, voda, vatra, ulje, projektujte logo ili video.
.
  Samson

Studijski pojacivaci iz serije Servo obradovaće sve vlasnike pasivnih monitora. U rasponu od 60-600W, dobrog zvuka, atraktivnog izgleda i veoma pouzdani, ovi pojacivaci odavno predstavljaju standard u americkim studijima.


Bioskop u kući
Slušaj na čemu je napravljeno

Dodjite u naš showroom i otkrite zašto više nema razloga da idete u bioskop!
Akustika, estetika, usaglašenost sa modnim i tehnološkim trendovima, slika bioskopskog kvaliteta, dimenzija iz vaše mašte i 5.1 audio sistem na kojem se upravo snima i obradjuje zvuk koji slušate, otkriće vam tajnu nove dimenzije užitka. Za savršenu projekciju, potrebne su vam samo kokice.
Za sve dodatne informacije pozovite (011) 191.660
  Martin

Vozite srebrnu zvezdu ili B., nosite Breitling sat, vlasnik ste eksluzivnog kluba... Ako je odgovor DA, Vama je za enterijer i exterijer potrebna Martin rasveta. Osvetlite Vašu velelepnu zgradu spolja, promovišite logo firme, unesite drugacije svetlo u klub, kafic, diskoteku.
  Denon

DJ oprema Denon - izbor profesionalaca. CD plejeri i mikseri koji ce uciniti da prelazak sa vinila bude lak i zabavan. Probajte DN-S3500 pod svojim prstima, u realnim klupskim uslovima na 4000W.
  Neutrik

Kompletan program konektora za dilere i krajnje korisnike. Naša servisna grupa, na zahtev izradjuje kablove za konekciju razlicitih namena i dužina (XLR, TRS, RCA, Speakon, PowerCon, BNC, SUB-D, WC; za audio i video).
  K&M

Najbitnija sporedna stvar za svakog muzicara su stalci. Za mikrofone, klavijature, note, 19" rek uredjaje, torbe, stolice, pecaljke, pop filteri, mini lampe i sve druge sitnice koje ce Vam olakšati život. Savremeni dizaj, nemacki kvalitet.
   
Mogami


Mogami kablovi su savršen primer japanske manufakture u kojoj se kablovi ne proizvode vec "uzgajaju". Spoj tradicije i vrhunske tehnologije u minimalistickoj formi, oslobodjeni marketinških vratolomija. Kablovi za kvalitetan signal bez kompromisa.
   

Master Acoustics


O sumiranju signala analogno VS. digitalno prica se vec dugo. Ako ste ikada bili u prilici da uporedite mix exportovan iz softvera sa onim koji je prošao kroz ozbiljan režijski sto znate o cemu govorimo, ako niste S16 ce Vam trenutno dati odgovor.
   
Tascam

Na lageru Tascam-ov najnoviji audio interfejs FireOne, koji uvodi novu dimenziju ergonomije u svet mobilnih firewire kartica. 24bit/96kHz AD/DA konverteri, dva mikrofonska preampa sa fantom napajanjem, jog weel-om, transport tasterima i cenom od 340EUR osvojice mnoga srca.