Categories: Audio, DJ oprema, kafici i restorani, Kucni bioskop, Live, Ozvučenje za dikoteke i klubove, Studio, TV/radio

Aktivni studijski monitori

November 20th, 2012
Aktivni studijski monitori M-Audio, KRK, Genelec, JBL, Samson, Adam i drugi. Cene već od 115EUR/kom. Dodjite u na? show room i na licu mesta probajte monitore po va?em ukusu. Pogledajte u na?oj on-line prodavnici neke od modela u ponudi Monitor… more »

Jay Turser gitare po neverovatnim cenama

November 20th, 2012
Akustične i električne gitare Jay Turser po neverovatno povoljnim cenama.   more »

M Audio zvucne kartice

December 22nd, 2011
Najprodavaniji model po veoma pristupacnoj ceni M Audio Fast Track. Ova USB kartica omogucice vam da jednostavno snimite i reprodukujete vokale i instrumente sa vaseg laptopa ili desktop racunara.. Phantom napajanje 48V na prednjoj masci o… more »

Mogami profesionalni gitarski kablovi

December 22nd, 2011
Japanska firma Mogami dokazala se kao proizvodjac vrhunskih kablova za profesionalnu primenu sa cenom koja odoleva raznim kineskim kopijama. Od sada na nasem stalnom lageru i profesionalni gitarski kablovi 2319... Mogami 2319 profesionalni g… more »

Numark DJ oprema na ALC lageru

December 13th, 2011
Numark DJ oprema na lageru. Miksete, plejeri, kontroleri i ostale DJ djakonije. Numark iM1 iPod 2-kanalni stoni mikser sa iPod dokom. Da kupi? iM1 za 88| 99EUR klikni ovde Za lap-top korisnike tu je MIXTRACK PRO... MIXTRACK PRO DJ… more »